20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2006

Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2006

header_short

Μετά από αρκετά χρόνια τέλεσης αγώνων σε συναντήσεις των δύο, τριών και τεσσάρων ημερών, επανελήφθη ένα πείραμα που είχαμε ξανακάνει κατά το παρελθόν, να κάνουμε τους αγώνες συνεχόμενους σε ένα δεκαήμερο.

Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε από τις 14 έως και τις 22 Ιουλίου 2006, στα όμορφα Σέρβια του Νομού Κοζάνης, για το 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού.

Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος αθλητές στην κατηγορία Α’ με αγώνες αποστάσεων και στην κατηγορία Β’ με αγώνες διάρκειας και στόχου.

Α’ κατηγορία.

Η μεγάλη κατηγορία ξεκινάει με task 59 χιλιομέτρων χωρίς να ολοκληρώσει κανείς την διαδρομή ενώ την καλύτερη εμφάνιση της ημέρας κάνει ο Νάστος της αερολέσχης Ηπείρου. Η δεύτερη μέρα ακυρώνεται και την Τρίτη γίνεται task 43 χιλιομέτρων με τους Γονατά της ΑΛΑΟ και Νάστο να ολοκληρώνουν το task που είναι η διαδρομή Καστανιά-προφήτης Ηλίας-Καστανιά-Γουλα-Πλατανόρεμα-Σέρβια ενώ 3ος έρχεται ο Τσουρινάκης της ΕΝΑΡΑ με μία καλή επίδοση που δεν ολοκληρώνεται για 200 μόλις μέτρα ενώ ο Καραχάλιος της λέσχης ΣΤΥΓΑ και ο Δρακόπουλος της ΑΛΑΟ ακολουθούν από κοντά. Την τέταρτη μέρα ορίζεται task 49 χιλιομέτρων με διαδρομή Καστανιά-προφήτης Ηλίας-Σέρβια-Ρυμνιό-Πλατανόρεμα-Σέρβια. Ο Γονατάς καλύπτει την μεγαλύτερη απόσταση και ακολουθεί ο Καψάλης της λεσχης Παλαμά Καρδίτσας, ο Μητρόπουλος της ΑΛΑΟ και ο Νάστος. Η επόμενη μέρα έχει task 49 χιλιομέτρων με διαδρομή Καστανιά-Τρανόβαλτο-Σέρβια-Γούλα-Σέρβια. Ο Χαντζόπουλος της ΣΑΛ ολοκληρώνει την διαδρομή αλλά μία λάθος ρύθμιση του GPS του στερεί την νίκη της ημέρας την οποία παίρνει ο Γονατάς. Η μέρα έχει ένα παρ' ολίγον συμβάν όταν ο Μητρόπουλος απογειώνεται χωρίς να δέσει τα στιραπς. Την έκτη μέρα γίνεται το 5ο task με διαδρομή 62 χιλιομέτρων και πυλώνες τους Καστανιά-Ρυμνιό-Σέρβια-Κεραμίδια-Πλατανόρεμα-Σέρβια. Πρώτος βρίσκεται ο Γονατάς και ακολουθούν Δρακόπουλος Καψάλης και Μητρόπουλος . Την έβδομη μέρα και ενώ έχει απογειωθεί ο Μητρόπουλος ο αγώνας ακυρώνεται. Ο Μητρόπουλος χωρίς να γνωρίζει την εξέλιξη καλύπτει διαδρομή 50 χιλιομέτρων. Την τελευταία μέρα η διαδρομή καλύπτει 47 χιλιόμετρα με πυλώνες Καστανιά-Γούλα-Σέρβια-Ρυμνιό-Πλατανώρεμα-Σέρβια και 2 πιλότους στο Γκολ. Ο Καραχάλιος τερματίζει πρώτος με δεύτερο τον Κοτζιλέλο της ΕΝΑΡΑ ακολουθούμενοι από τον Καψάλη και τον Μητρόπουλο. Ο Παπακώστας της ΕΝΑΡΑ πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία κάνει την καλύτερή του επίδοση με 34 χιλιόμετρα.

Η τελική κατάταξη στην πρώτη δεκάδα διαμορφώνεται ως εξής:

1. Γονατάς Σπύρος
2. Καραχάλιος Γιώργος
3. Καψάλης Μάκης
4. Νάστος Βασίλης
5. Μητρόπουλος Γιάννης
6. Κοτζιλέλος Κωστας
7. Δρακόπουλος Πέτρος
8. Χατζόπουλος Ζήσης
9. Τσουρινάκης Κώστας
10. Παπακώστας Βαγγέλης

Β κατηγορία

Η Β κατηγορία ξεκινάει με λίγες συμμετοχές οι οποίες γίνονται λιγότερες στην διάρκεια του αγώνα. Ο Αγώνας μετατρέπεται σε υπόθεση μεταξύ του Παπαδόπουλου και του Καψιμάλη με τον Παπαμάνο να δηλώνει σταθερά την παρουσία του σε όλο τον αγώνα.

Ο Καψιμάλης κάνει καθημερινά συλλογή βαθμών μέχρι να ανακοπεί από την κακή του παρουσία τις 2 τελευταίες και ποιο κρίσιμες μέρες τις οποίες εκμεταλλεύεται ο πιλότος της Ημαθίας με τον καλύτερο τρόπο και παίρνει την πρώτη θέση. Ο Πλατογιάννης της λέσχης Παλαμά Καρδίτσας με 2 καλές εμφανίσεις την 2η και την τελευταία μέρα του αγώνα αναρριχάται στην 3η θέση. Ο αγώνας της Β κατηγορίας για το 2006 χαρακτηρίζεται από την απουσία αθλητών.

Online χρήστες

Έχουμε 7 επισκέπτες σε σύνδεση

Last users

Shikha Verma (ShikhaVerma)
najeeb alghanma (saleem)
wq123 (wq123)
seoworking (seoworking)
john smith (smith725)
Clint Barton (ClintBarton)
Ιωάννης Βέλλης (jvellis)
zian (zian)
catalin (ufomankey)
rheajain (rheajain)

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Ο καιρός απο το windyty

CHHG
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Σχετικοί σύνδεσμοι