1ο Κύπελλο 2007 (Συκούριο)

Δευτέρα, 04 Ιούνιος 2007

Στις 9 και 10 Ιουνίου 2007 έγινε στο Συκούριο Λάρισας ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου για το 2007.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Αεραθλητών Λάρισας με την υποστήριξη του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέσσωνος.

Είναι παρασκευή βράδυ 8 Ιουνίου, μετά από ένα ευχάριστο ταξίδι βρισκόμαστε στο Συκούριο. Τίποτα δεν προμηνύει τον καιρό της επομένης μέρας, η βραδιά είναι γλυκιά και όμορφη. Παρά την περασμένη ώρα (01:00) μια ευχάριστη και ανέλπιστη νότα ήταν το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Νέσσωνος, στην πλατεία του Συκουρίου. Κατευθυνόμαστε προς Σπηλιά όπου βρίσκεται ο ξενώνας που θα φιλοξενήσει τους ποιο ευαίσθητους συναθλητές μας. Οι υπόλοιποι θα κάνουμε κατασκήνωση στο χώρο της απογείωσης. Παρά το περασμένο της ώρας η υπέροχη θέα του κάμπου από ψηλά επιβάλει ένα από τα γνωστά σφηνάκια του Γιώργου πριν κοιμηθούμε.

Την Επομένη το πρωί ο άνεμος στην απογείωση είναι αρκετά ισχυρός και το κυριότερο από την πίσω πλευρά της απογείωσης. Η αναμονή μέχρι να ζεστάνει λίγο ο κάμπος με την ελπίδα να αλλάξει κάτι απεδείχθη άκαρπη. Η μέρα ακυρώθηκε.

Ομάδες από πιλότους έψαχναν στην γύρο περιοχή για ανεύρεση κατάλληλης απογείωσης. Μάταια όμως παντού ο άνεμος ήταν πολύ δυνατός κάνοντας αδύνατη την απογείωση. Μία όμως από της ομάδες στάθηκε ποιο τυχερή. Η επιλογή τους να επισκεφθούν το Μουζάκι Καρδίτσας τους αντάμειψε με μια απίθανη πτήση. Το βράδυ του Σαββάτου ο Δήμος Νέσσωνος είχε οργανώσει βραδιά-πάρτι στην λίμνη δίπλα στο Συκούριο. Η βραδιά ήταν υπέροχη, η προσέλευση του κόσμου πολύ μεγάλη, οι δάδες πού ήταν αναμμένες γύρω-γύρω και στην επιφάνεια της λίμνης έδιναν μια υπέροχη εικόνα, όλα συνηγορούσαν ότι θα περάσουμε μια υπέροχη βραδιά. Η ηλεκτρογεννήτρια όμως που θα τροφοδοτούσε με ρεύμα τα μηχανήματα ήχου και φωτισμού για την συναυλία είχε αντίθετη άποψη, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί και η συναυλία (ήταν φαίνεται η ημέρα των ακυρώσεων).

Η Κυριακή έδειχνε όμως πολύ καλύτερη, στην απογείωση όλα ήταν έτοιμα, η ενημέρωση των πιλότων της Β' κατηγορίας έγινε και το παράθυρο για την Β' άνοιξε στις 13:30. Το παράθυρο για την Α' κατηγορία άνοιξε στις 14:0, το τάσκ για τους πιλότους ορίστηκε στα 35 κμ. Η Β' κατηγορία απογειώθηκαν κάνοντας προσπάθεια να μείνουν στον αέρα μία ώρα ακριβώς και να προσγειωθούν στον στόχο, όπως όριζε το αγωνιστικό σκέλος. Ένα σύννεφο πάνω και μπροστά από την απογείωση σκίασε όλη την περιοχή με αποτέλεσμα ο άνεμος να αλλάξει 1800 , το σκηνικό συμπλήρωσε και η βροχή που ήλθε από την κοιλάδα των Τεμπών και η μέρα για την Α' κατηγορία ακυρώθηκε.

Ακολούθησε σε κέντρο της περιοχής η απονομή στους νικητές για την Β' κατηγορία:

Β' Κατηγορία (οι νικητές. κάντε κλίκ στο όνομα)

 

Νο Ονοματεπώνυμο Λέσχη P6100249
1os ΝΤΟΥΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Σύλλογος Αεραθλητών Λάρισας
2os ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΛΑΟ
3os ΖΩΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Α/ΣΧΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

 

Τελευταία ενημέρωση Κυριακή, 23 Νοέμβριος 2008

Online χρήστες

Έχουμε 15 επισκέπτες σε σύνδεση

Last users

Βανίτα (Vanita)
ΧΡΗΣΤΟΣ (mirage2)
top developers (topdevelopers)
Nikos Kazianis (FALCO)
betelkhalij (betelkhalij)
najeeb alghanma (saed1954)
rakshajain (rakshajain)
Shikha Verma (ShikhaVerma)
najeeb alghanma (saleem)
wq123 (wq123)

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Ο καιρός απο το windyty

CHHG
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Σχετικοί σύνδεσμοι