Αρχική arrow Νέα arrow Συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού με την Ελληνική Επιτροπή Αιωροπτερισμού

Συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού με την Ελληνική Επιτροπή Αιωροπτερισμού

Πέμπτη, 19 Μάιος 2011

Με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Επιτροπής Αιωροπτερισμού αποτελούμενη από τον πρόεδρο Ιωάννη Μητρόπουλο, την Γενική Γραμματέα Λίλλιαν Λεμπλάνκ και το μέλος Γιώργο Καραχάλιο συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Θέμα της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Μπάκανος και Γιώργος Παναγιωτούλας και ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Καστανιάς Γιώργος Τσιάρας  η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αιωροπτερισμού που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 2 με 9 Ιουλίου στην Παλαιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων  - Βελβεντού.

Στη συνάντηση έγινε αναλυτική καταγραφή των λεπτομερειών - προεργασίας που απαιτείται και αφορά τη φιλοξενία των αθλητών και την άψογη διοργάνωση του 25ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αιωροπτερισμού.

Ιδιαίτερη μέριμνα θα δοθεί με παρεμβάσεις που θα γίνουν στην πίστα απογείωσης και στην πρόσβαση προς αυτή από αθλητές, συνοδούς και θεατές, καθώς και στον ξενώνα της Παλαιάς Καστανιάς που θα φιλοξενήσει τους αθλητές.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού χαρακτηρίστηκε από τον κ. Κωνσταντόπουλο ως μία ξεχωριστή δραστηριότητα στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού που ξεπερνά τα καθαρά αθλητικά πλαίσια καθώς αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του τόπου και συνδυάζει την τουριστική προβολή του. Δράσεις όπως ο Αιωροπτερισμός στην περιοχή θα στηριχτούν και θα αναβαθμιστούν τόνισε ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού με δεδομένο ότι προσφέρουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στην γενικότερη πολιτική της Δημοτικής Αρχής για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Τελευταία ενημέρωση Παρασκευή, 20 Μάιος 2011

Online χρήστες

Έχουμε 79 επισκέπτες σε σύνδεση

Last users

Shikha Verma (ShikhaVerma)
najeeb alghanma (saleem)
wq123 (wq123)
seoworking (seoworking)
john smith (smith725)
Clint Barton (ClintBarton)
Ιωάννης Βέλλης (jvellis)
zian (zian)
catalin (ufomankey)
rheajain (rheajain)

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Ο καιρός απο το windyty

CHHG
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Σχετικοί σύνδεσμοι