Αρχική arrow Νέα arrow Ρυμούλκηση με Σκουτεράκι

Ρυμούλκηση με Σκουτεράκι

Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2009

WW Ρυμούλκηση με Σκουτεράκι
Τι είναι το Towing με Σκουτεράκι
element_scooterTow_sub1.jpg
Το Towing με Σκουτεράκι ονομάζεται η χρήση ενός Σκούτερ με μηχανή ως σταθερό βίντσι με σκοπό την ρυμούλκηση (tow) ενός Αιωροπτέρου ή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς ώστε να σηκωθεί από το έδαφος.  Το Towing, ως μέθοδος απογείωσης, είναι υπαρκτό από τότε που ξεκίνησε ο Αιωροπτερισμός.   Η ιδέα της χρήσης ενός Σκούτερ ως σταθερό μηχανοκίνητο βίντσι για ρυμούλκηση επίσης υπάρχει στο προσκήνιο εδώ και πολλά χρόνια.  Τα τελευταία χρόνια όμως, οι πολλαπλές εξελίξεις σε εξοπλισμό και σε τεχνικές έχουν επιφέρει υψηλού επιπέδου εξελίξεις στην χρήση των Σκούτερ για ρυμούλκηση ως ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την εκπαίδευση.

Σ΄αυτή την ιστοσελίδα σας προσφέρουμε link σε Εγχειρίδιο που επεξηγεί την μέθοδο Ρυμούλκησης του BlueSky με Σκουτεράκι. Το Εγχειρίδιο έχει συνταχθεί από τον Steve Wendt και τον Mike Meier.

Παρουσιάζουμε επίσης ένα κατατοπιστικό video, στο οποίο ο Steve Wendt επιδεικνύει και περιγράφει τον εξοπλισμό και την τεχνική που αναφέρεται στο εγχειρίδιο.  Επίσης, υπάρχει κατάσταση των υλικών ώστε να διευκολύνει ενδιαφερόμενους εκπαιδευτές να κατασκευάσουν το δικό τους σύστημα Ρυμούλκησης με Σκουτεράκι.

Λίστα υλικών

Σχετικό Βίντεο

Τελευταία ενημέρωση Κυριακή, 25 Οκτώβριος 2009

Online χρήστες

Έχουμε 27 επισκέπτες σε σύνδεση

Last users

Shikha Verma (ShikhaVerma)
najeeb alghanma (saleem)
wq123 (wq123)
seoworking (seoworking)
john smith (smith725)
Clint Barton (ClintBarton)
Ιωάννης Βέλλης (jvellis)
zian (zian)
catalin (ufomankey)
rheajain (rheajain)

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Ο καιρός απο το windyty

CHHG
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Σχετικοί σύνδεσμοι